DVC is blij met nieuwkomers voor volgend seizoen

De Delftse vijfdeklasser DVC is blij de selectie voor komend seizoen te kunnen uitbreiden. Trainer Marco Immers is dan ook dik tevreden met de komst van drie nieuwelingen.
Soufian Ben Messoud (foto), een 27-jarige linkerverdediger komt over van KSD Marine. Hij wil weer terugkomen op selectieniveau en heeft daarom, met pijn in het hart, besloten KSD Marine na zes jaar te verlaten en over te stappen naar DVC. In Delft wordt hij verenigd met oud-clubgenoten Brian Koster en Jacco Wevers.

Recreatief voetbal
Naast Soufian Ben Messoud, komen ook Justin Warnaar (sv Den Hoorn) en Jody Erkens naar DVC. Justin Warnaar was actief in de jeugd van Wippolder en DHC en in de seniorenselectie van DHC en Delfia en had – door werkomstandigheden – gekozen voor recreatief voetbal bij sv Den Hoorn. Nu er weer wat ruimte komt in tijd, is de stap naar presentatievoetbal mogelijk en hij gaat dat oppakken bij DVC.

Oosten
Jody Erkens komt uit het oosten van het land en heeft besloten bij de selectie van DVC te gaan voetballen om dit samen te doen met zijn vrienden Calvin van Gils en Ricardo Lorie, die eerder deze stap al maakten. Erkens is een aanvallend ingestelde speler, die indruk maakte op de hoogste jeugdniveaus.

Bron: haaglandenvoetbal.nl