AANMELDING NIEUWE LEDEN

Wil jij ook komen voetballen bij de leukste voetbalclub uit Delft en omgeving schrijf je dan nu in. Onze visie is dat iedereen: jong, oud, mensen met een beperking moeten kunnen voetballen, uiteraard onder toezicht van onze trainers en leiders. DVC staat ook voor sportiviteit en plezier. Zo hebben we voor jong en oud het hele seizoen door leuke activiteiten op ons programma.

DVC kan dit niet doen zonder vrijwilligers. Daarom vragen wij daar waar mogelijk is ons een handje te helpen. Denk hierbij aan: Bardienst, trainer, leider, scheidsrechter, vervoer teamleden, EHBO of te helpen met activiteiten.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan een keer kijken bij ons op de training! Wil je meer info? Dat kan uiteraard ook. Stuur een mail naar info@dvcdelft.nl en er neemt zo snel mogelijk iemand contact met je op.

Onderaan de pagina vind je de link naar ons digitale aanmeld formulier.
Wat stuur je mee?

  • Indien jonger dan 18 jaar akkoord ouder/verzorger.
  • Legitimatie bewijs (vanaf 16 jaar eigen legitimatie, voor jongere spelers legitimatie ouder/verzorger.
  • Recente goed lijkende (pas)foto of selfie (vanaf 10 jaar) voor je digitale spelerspas.

Vul je liever een formulier in dan kun je deze verkrijgen achter de bar of je kunt het formulier ook downloaden en uitprinten en ingevuld op de club inleveren of mailen naar ledenadministratie@dvcdelft.nl.

Bij DVC voetbalt iedereen in onze blauw/witte kleuren. Het tenue bestaat uit een wedstrijdshirt, broekje en kousen. De kosten zijn €60,- (voor meer informatie zie DVC kleding). Een aantal elftallen binnen onze vereniging hebben een gesponsord tenue in bruikleen. Deze kleding is en blijft eigendom van DVC.

Inschrijfformulier

Ben je in het verleden lid geweest van een voetbalvereniging?
Vul dan onderstaande vragen in. Ga anders door naar stap 3.
In welk elftal speelde je voor het laatst een bindende wedstrijd en wat was de datum?
Extra informatie over (ouders/verzorgers) nieuw lid:

Om alle leden te kunnen laten sporten zijn wij afhankelijk van vrijwilligers. Op welke wijze heb je of heeft u als ouder/verzorger interesse actief te participeren binnen onze vereniging (ervaring is niet nodig aangezien we voor begeleiding zullen zorgen)
Voor spelende leden (13 jaar en ouder) moet een recente goed gelijkende (pas)foto worden aangeleverd. Tevens moet het soort legitimatie en het -nummer vermeld worden op dit formulier.
Ik machtig de Delftsche Voetbalclub DVC tot wederopzegging de jaarlijkse contributie van mijn rekening af te schrijven. Indien u niet akkoord gaat met het geïncasseerde bedrag, dan kunt u dat binnen 30 dagen terugvorderen bij uw bank.