Van het bestuur

De bal is weer gaan rollen. Naast de trainingsuren hebben er inmiddels ook oefen- en bekerwedstrijden plaatsgevonden. De zaterdagselectie is met nieuwe gezichten flink uitgebreid waardoor we ook weer een 2e selectie-elftal hebben kunnen inschrijven. Door deze uitbreiding is het 2e van vorig seizoen het 4e geworden. Een jong elftal die het nieuwe seizoen ook voorzien zijn van een trainer uit eigen geledingen. Tevens hebben we ook een aantal bekende gezichten opnieuw kunnen inschrijven die tezamen met anderen de JO19 vormen.
Kortom, in combinatie met de jongste jeugd en de G-voetballers zorgt dit voor ouderwetse reuring op de club.

Wat ook voor reuring zorgt, en velen van jullie zullen dit al hebben ervaren, is dat sinds begin september ons hoofdveld na vele decennia van trouwe dienst wordt vervangen door kunstgras. Het is volledig op de schop gegaan. Dit betekent passen en meten qua trainingsavonden en wedstrijddagen. Gelukkig kunnen we hier ook op medewerking en begrip van de buurverenigingen rekenen. Volgens de planning wordt het binnen twee maanden opgeleverd en krijgen we er dus iets heel moois voor terug.

Verder willen we graag van de gelegenheid gebruik maken om ons te verontschuldigen voor de radiostilte. Aan de andere kant kunnen we met de hand op ons hart melden dat er achter de schermen veel werk is verzet en dat dit een continue proces is. Niet één van ons laat de boel de boel. Wat dat betreft is het aanpoten en zijn we nagenoeg dagelijks bezig met het reilen en zeilen van kleine zaken maar ook grote om de club draaiende te houden.
Natuurlijk was daar ook het zomerreces maar de onderbezetting draagt er serieus aan bij dat we helaas ook weleens tekortschieten. Mede daardoor heeft de ALV ook niet plaatsgevonden en daar komen we binnenkort op terug. Maar met de andere wind die er is gaan waaien weten we ons nu beter gesteund door zowel gevraagde als aangeboden hulp. Dat geeft ons de zo broodnodige inspiratie om aan de toekomst te blijven werken!

Tot slot wensen wij een ieder een sportief seizoen en/of veel plezier tijdens allerlei activiteiten en samenzijn op onze gezellige club.